Meld deg på nyhetsbrev
New York med sightseeing og juleshopping kombinert med cruise i Karibien
22. november 2018 fra kr. 29.900,-

På denne turen får du alt! New York med sightseeing og juleshopping og 12 dagers cruise i Karibien med sol, varme og bad. Vi starter i New York hvor vi skal bo 4 netter.
Førjulstiden er en tid der New York er utrolig vakker. De første julemarkedene åpner når vi er her. Skyskraperne tenner også julelys, og utenfor butikkvinduene på 5th Avenue daler snøfnugg. Vindusdekorasjonene er også rene kunstverk på denne tiden. 

Onsdag 21.11

Vi møtes på Gardermoen og flyr SAS til New York. Vi går igjennom immigration og finner bussen som kjører til hotellet vårt – Ameritana hotel, som ligger i en sidegate til Broadway midt mellom Central Park og Times Square. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter. Reiseleder vil være behjelpelig med å finne spisesteder.

Torsdag 22.11

I dag er det den årlige Macy`s Thanksgiving Parade. Vi bor perfekt til. Paraden starter på Upper West Side ved Naturhistoriks museum og går Bradway ned til Macy`s hvor den avslutter kl. 12.00. Resten av dagen på egenhånd. 


Fredag 23.11. I dag skal vi få oppleve noe av New York, Midtown og Upper Manhattan. Der vi bl.a. finner severdigheter som Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og Central Park. Ettermiddagen til fri disposisjon. Denne fredagen er det også Black Friday med gode tilbud over hele byen.
Lørdag 24.11. En guide møter oss på hotellet og tar oss med på en bussrundtur på Lower Manhattan med Chinatown, FN-hovedkvarteret, Wall Street, Brooklyn Bridge og Ground Zero på formiddagen. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter.
Søndag 25.11. Formiddagen på egenhånd før vi kjører til Cape Liberty hvor Anthem of the Seas har avgang. På denne turen har alle lugar med balkong. Anthem of the Seas er det andre skipet i Quantum-klassen. Det brede spekteret av tilbud og fasiliteter sørger for at det er nok å finne på fra morgen til kveld, for både store og små. Om bord finner du alt fra fallskjermsimulator til radiobiler. I tillegg finner du de typiske Royal Caribbean fasilitetene som klatrevegg, flere svømmebasseng og et førsteklasses SPA-anlegg.

Torsdag 06.12. I dag må vi tidlig opp for å spise frokost og komme oss til ”Immigration”. Vi finner bagasjen vår og går til bussen. Vi bruker dagen på et Outlet Mall. Med over 200 butikker skulle det være mulig å finne noe for alle og enhver. Her kan du finne merker som Calvin Klein, Timberland, Nike og mange flere. Vi får god tid her før vi kjører til flyplassen for innsjekk og flyreise.
Fredag 07.12. Etter ruteplanen lander vi på Gardermoen kl. 08.20.

Reiserute

San Juan:
Dette er den eldste byen under amerikansk styre i verden. Den oppstod kort tid etter den første spanske koloniseringen av Amerika, rundt 1508. For turister er de mest aktuelle områdene Isla Verde (nærmere flyplassen enn sentrum) med sine resorts og strender, gamlebyen med sin store sjarm og luksusområdet El Condado.
I byen kan du blant annet besøke et hotell som i seg selv er en turistattraksjon, El Convento. Det perfekte stedet å ta en drink og litt å spise. Et nedlagt kloster med utrolig mye sjel. Det faktum at det ligger midt i gamlebyen gjør også at ved å begynne her vil du få en stor San Juan-opplevelse med en gang.
Puerto Rico er i dag en sjarmerende blanding av afrikansk, amerikansk, spansk og indianer-påvirkning. Hovedstaden San Juan omtales i dag ofte som en time capsule, en mulighet til å ta et skritt tilbake i en verden som man ikke trodde tidligere fantes.

St. Thomas
St. Thomas er den mest kjente av de amerikanske jomfruøyene. Hovedstaden, Charlotte Amalie er en sjarmerende by med mange handlemuligheter og gode restauranter. Du finner alt fra gourmet-restauranter, kjeder som Hard Rock Cafe til koselige gamle barer. Øya er bratt, og strendene ligger inne i buktene. En av verdens fineste strender, Magens Bay ligger på nordsiden av øya men de små strendene kan være vel så romantiske og skjønne.

St. Kitts
St. Kitts (egentlig St. Christopher) og Nevis er to øyer i øygruppa Leewardøyane. Hovedøya St. Kitts (168 km²) har sukkerdyrking som hovednæringsvei, mens Nevis (93 km²) er mer preget av frukt- og grønnsaksdyrking. Turisme er også viktig for øyene. Basseterre i St. Kitts og Nevis er sjarmerende med sine små butikker, få gater, hyggelige kafeer og nærhet til eminente strender.

St. Johns
Det anerkjente amerikanske reisemagasin Travel + Leisure har nettopp kåret Saint John til en av verdens beste øyer. Kåringen er basert på lesernes vurderinger av øyas natur og strender, aktiviteter og severdigheter, restauranter, befolkningens imøtekommenhet og prisvennlighet. Saint John er den minste av de tre hovedøyene i De amerikanske jomfruøyene. Øya var tidligere en dansk-norsk koloni som en del av dansk Vestindia.
Saint Johns har idyllisk natur med skjønne palmestrender og vakre korallrev som ligger ut for kysten.

St. Maarten

Har du bruk for en motpol til de øvrige karibiske historie- og naturopplevelser så skal du reise til St. Maarten. Her venter kjempestore ferieresorts, glitrende shoppingsentre, kasinoer, nattklubber og restauranter med alt fra fastfood til gourmetretter. Hovedstaden Philipsburg er hyggelig og er et paradis for den som har lyst til å slentre rundt og kikke på gateliv og butikker. Byens museum gir et innblikk i øyas historie med gjenstander fra den gang øya var bebodd av arawak-indianerne til den kom under plantasjeeiernes behandling. Og dessuten er St. Maarten nærmest pakket inn i laguner med hvit og bløt sand som ender i Det Karibiske Havs turkisblå, badevannstempererte bølger. Får man lyst til litt fransk gastronomi kan man alltid ta seg over grensen til den franske delen av øya. 

Info

Avreisedato: 22. november 2018
17 dager 

Pris pr. person kr. 29.900,-
Tillegg for enkeltlugar/rom kr. 14.000,- 

Prisen inkluderer:
•   flybill. Oslo – New York tur/retur inkl. skatter og avgifter
•   all transport iht. program
•   11 netter cruise i lugar med balkong inkl. helpensjon
•   4 netter i New York inkl frokost
•   2 halvdags utflukter i New York
•   alle avgifter
•   tips ombord
•   reiseleder på hele turen