Meld deg på nyhetsbrev
Langtidsferie Thailand

Jomtien ligger 2 timer kjøring syd for Bangkok – ca 10 minutters kjøring på utsiden av Pattaya. Pattaya var opprinnelig en liten fiskelandsby, men har gjennomgått en rivende utvikling. I dag er byen blant de mest besøkte destinasjoner i Thailand. Norskeide New Nordic Group har et område i Jomtien med eget hotell og leilighetskompleks. På området har New Nordic Group egne restauranter, barer og butikker. Det finnes også mange bassenger, seks massasjesentre, frisør, vaskeri, sykkelutleie, motorsykkelutleie, bilutleie, taxier og sykepleier. Det er også et reisebyrå der som kan hjelpe deg med alt av reiser eller utflukter. Det er norsk representant til stede hele tiden. Vi har en velkomstmiddag første kvelden og et informasjonsmøte første fredagen under oppholdet.

Program

Flyreisen: Vi flyr direkte med Thai Airways fra Gardermoen til Bangkok. På flyet har vi inkludert 30 kg innsjekket bagasje og 8 kg håndbagasje.

Vi tilbyr tre hoteller i Jomtien

På rommene er det kjøleskap, safe, gratis internett og norske kanaler. to flasker vann blir satt inn på rommet hver dag. På balkongen er det to stoler og et bord. Rengjøring og bytting av håndklær hver dag og bytte av sengetøy to ganger i uken. Vi tilbyr to forskjellige romtyper på hvert hotell.

New Nordic Family 3*+
Family består av 3 bygninger med over 100 leiligheter. Hotellet har et rolig bassengområde i midten med solsenger og parasoller, et eget minimarked og cafè. Hotellet har egen frokostrestaurant. Alle har fullt utstyrt kjøkkenkrok.
Superior rom: 30 kvm og balkong 8 kvm.
Superior rom med 1 soverom: 40 kvm og balkong 8 kvm.

New Nordic Kristine 4*
Kristine ligger i utkanten av området til New Nordic Group med en rolig atmosfære og utsikt til havet. Svømmebassenget er på taket omringet av en tropisk hage. Her er også hotellets bar. Frokosten spises på Hotel Marcus.
DeLuxe rom: 30 kvm og balkong 8 kvm.
DeLuxe rom med 1 soverom: 40 kvm og balkong 8 kvm.

New Nordic Marcus 4*+
Marcus ligger i hjertet av området til New Nordic Group med en rolig atmosfære. Svømmebassenget er på taket omringet av en tropisk hage. Her er også hotellets bar. Hotellet har egen frokostrestaurant.
DeLuxe rom: 30 kvm og balkong 8 kvm.
DeLuxe rom med 1 soverom: 40 kvm og balkong 8 kvm. 

Restauranter:
New Nordic Steaks & Winery er åpen 24 timer og tilbyr et stort utvalg av grillmat. Hver mandag er det tilbud – to for en. På innsiden av Steaks & Winery finner du New Nordic Pizza.
Pew Thai House tilbyr all deilig mat fra det thailandske kjøkken. Hver onsdag er det sjømatdag med gode tilbud. Åpent 08.00 – 24.00.
Kong Juu Chinese Restaurant - Kinesisk restaurant som tilbyr buffet hver dag 10.00 – 22.00.
New Nordic Bakery med sin egen norske baker tilbyr ferske bakervarer 08.00 – 20.00.
Barer:
Alle hotellene har egne barer. I tillegg finnes det en sportsbar – Pew Sport Bar, som selvfølgelig viser fotball og annet av interesse. På Sawasdee Pew Bar kan dere slappe av etter en tur på stranden, eller møtes før dere skal ut å spise middag. På Marcus og Kristine finnes det også barer oppe på taket med flott utsikt.
New Nordic Beach:
New Nordic Group har sin egen strand som drives av en thailandsk familie. New Nordic Group har også lånt ut strandstoler og parasoller som gjestene kan benytte seg av. På stranden finnes det en thailandsk restaurant som serverer enkle retter og kaldt drikke.
Foreløpig planlagt program vinteren 2017/2018:
Uke 44 2017: Dansegalla med norske artister.
9. – 11. januar 2018: New Nordic Golf Open
14. januar – 3. februar 2018: Musikkfestival med kjente skandinaviske artister.
                                         

Avreise fra Gardermoen hver onsdag fra 31. oktober 2018 – 27. februar 2019 Andre datoer og reiselengder på forespørsel. Tillegg for utreise 12. desember – 16. januar kr. 1.000,- pr. pers Tillegg for opphold 12 desember – 9 januar kr. 700,- pr. rom pr. uke 

Info

Prisen inkluderer:
Fly Oslo – Bangkok tur/retur inkl. skatter og avgifter 
 Transport flyplass – hotell tur/retur
Valg antall hotellovernattinger inkl frokost