Meld deg på nyhetsbrev
Juletur til Praha

Bli med oss på førjulstur og julemarked i Praha. Praha er en nydelig by – flott arkitektur, gode shoppingmuligheter, god mat og ikke minst godt øl! Praha er en by for øl elskere, og har per dags dato 25 aktive bryggerier. Den godt bevarte eldre bebyggelsen gjør at byen er oppført på Unescos verdensarvliste. Selv om Praha er en storby, er byen kompakt og det er enkelt å komme seg rundt til fots, med trikk eller Metro.

Program

Onsdag 28.11. Vi møtes på Gardermoen og flyr til Praha. Buss til Design hotel Metropol som ligger I gamlebyen. Vi har frokost på hotellet hver dag. Middager på restauranter i nærheten. 
Torsdag 29.11. Rundtur i Praha med lunsj om bord på en kanalbåt. 
Fredag 30.11. I dag skal vi på en spennende heldagsutflukt til Melnik slott og besøke en krystallfabrikk der vi får se hvordan det lages. Dere vil også få mulighet til å kjøpe med dere krystall hjem. Melnik slott ligger ca. 3 mil nord for Praha. Etter en omvisning i slottet spiser vi lunsj og har vinsmaking med 4 forskjellige viner. 
Lørdag 01.12. I dag har vi dagen til egen disposisjon. Vi anbefaler at dere tar en tur på julemarkedet som arrangeres i byen hvert år. Etter en fin dag på julemarked samles vi om kvelden for folkloreaften og avskjedsmiddag på Restaurant Michal. 
Mandag 02.12. Avreise fra hotellet etter frokost. Fly til Gardermoen og buss hjem.  

Info

Avreisedato: 28. november 5 dager 
 Pris per person: 6.900.- 
 Tillegg for enkeltrom: 1.950.- 


 Prisen inkluderer: 
 fly Oslo – Praha tur/retur 
 inkl. skatter og avgifter 
 4 hotellovernattinger
4 frokoster 
 2 lunsjer 
 4 middager 
 Skandinavisktalende guide program iht. beskrivelse
 reiseleder