Meld deg på nyhetsbrev
Langtidsferie i Spania 

Direktefly fra Gardermoen, Flesland og Torp

Er du lei av kulda og synes vinteren blir for lang? Da har du muligheten til å være med oss til Costa del Sol og Torremolinos.  Her skinner solen 320 dager i året. I november og februar er temperaturen rundt 20 grader. Foruten varme, sollys og blomster vil vi oppleve Andalusias vakre natur. Vi har norske representanter til stede under hele oppholdet i Torremolinos.

Torremolinos er en av Spanias eldste og mest besøkte turiststeder med sin lange, brede strand og store utvalg av spanske og internasjonale restauranter, mange med lekre retter av fisk og skalldyr på menyen. La Carihuela, den gamle fiskerlandsbyen, har flere restauranter der du kan prøve Malagas spesialitet Pescado al Sal – fisk innbakt i salt. I vinterhalvåret er tempoet ganske rolig. ele oppholdet 

Flyreisen: Vi flyr med Norwegian fra Gardermoen, Flesland og Torp. På flyet har vi inkludert 2x20 kg innsjekket bagasje og 10 kg håndbagasje pr. person. Mat og drikke kan kjøpes om bord.

Hotellene våre: Vi har for sesongen 2017/2018 valgt å ha 2 hoteller i Torremolinos -  alle med perfekt beliggenhet på strandpromenaden.  Hotel Melia Costa del Sol**** og leilighetshotellet Bajondillo***. På de neste sidene kan du lese om hotellene og avganger med priser. I løpet av de første dagene kommer våre representanter til å ha et informasjonsmøte om oppholdet deres i Torremolinos. Det blir også arrangert en vandretur i Torremolinos så dere får gjort dere kjent i området.  

Området rundt: Strandpromenaden ligger mellom hotellet og stranden og strekker seg begge veier. Langs strandpromenaden finnes det mange små butikker og kaféer. Området er også kjent for sine koselige strandrestauranter som serverer lunsj til rimelige priser. Torremolinos strekker seg over et langt område. Stranden langs byen måler flere kilometer, bare avbrutt av et lite nes midtveis. Ellers er linjen med hoteller, parasoller, restauranter, barer og suvenirbutikker nærmest snorrett. Selve byen befinner seg noen hundre meter bakenfor og en god del høyere enn stranden. Sentrum består delvis av tett trafikkerte gater og moderne infrastruktur, og delvis av gågater fylt med alt turister antas å sette pris på. Fra Torremolinos er det lett å komme seg til byer som Malaga, Fuengirola og Marbella. Buss og tog fra sentrum.  
Utflukter: Under oppholdet kommer vi til å tilby utflukter til mange av byene og severdighetene i området. Utfluktsprogrammet vil være klart i juni måned og sendes sammen med sluttfakturaen.

APARTAMENTOS BAJANDILLO 

Apartamentos Bajondillo*** ligger ved strandpromenaden i Torremolinos, med et utendørsbasseng og kostnadsfri Wi-Fi. Leilighetskomplekset tilbyr et bredt spekter av underholdning. Hver av leilighetene har privat terrasse med utsikt over sjøen. De har også et lite kjøkken med kokeplate og kjøleskap. Bajondillos svømmebasseng er omgitt av en hage. Det er restaurant på hotellet hvor det er mulig å kjøpe frokost og middag hvis en ikke ønsker å lage det selv. Vi har lagt inn en velkomstmiddag andre dagen under oppholdet.

Leilighetene

1-romsleilighet på ca. 33 m² med kombinert sove- og oppholdsrom. 2-romsleiligheter på ca. 77 m² med separat soverom og oppholdsrom med hybelkjøkken Leilighetene er utstyrt med: aircondition, balkong eller terrasse mot omgivelsene, tv med satellittkanaler, safe mot betaling, kjøkkenkrok i 2-romsleilighetene, hybelkjøkken i 1-romsleilighetene, kokeplater, kjøkkenutstyr, kjøleskap og spiseplass. På badet er det badekar med dusj. Hotellet har underholdning og musikk hver kveld. Bassenget er ikke oppvarmet.
Priser

Prisen inkluderer: Fly Malaga t/r inkl  skatter og avgifter, buss tur/retur hotell,  1-roms leilighet, velkomstmiddag og stedlig representant.

MELIA COSTA DEL SOL

Hotel Melia Costa del Sol**** har beliggenhet på stranden i Torremolinos. På hotellet finnes det et oppvarmet utendørs svømmebasseng med herlig utsikt over Middelhavet. Hotellet har også egen SPA-avdeling, frisør og treningsrom. Ingen av rommene er tilrettelagt for rullestol. 

Rommene

Standard rom: 1. – 4. etasje, havutsikt, 30 – 32m², badekar, teppe på gulvet, 32 tommer TV med NRK1 og TV2, safe, gratis WiFi, hårtørker, 1 ¨godstol¨, 1 stol, kjøleskap og balkong ca 5m² med 2 stoler og bord.


DeLuxe Room: Nyoppusset, 5. – 9. etasje, havutsikt, 30 – 32m², dusj, parkett på gulvet, 43 tommer TV med NRK1 og TV2, safe, gratis WiFi, hårtørker, 2 ¨godstoler¨, kjøleskap, vannkoker og balkong ca 5m² med 2 stoler. 

Juniorsuite: Nyoppusset, 1. – 9. etasje, havutsikt, 50m², dusj, parkett på gulvet, 55 tommer TV med NRK1 og TV2, safe, gratis WiFi, hårtørker, 2 ¨godstoler¨, vannkoker, Nespresso kaffemaskin, kjøleskap. balkong ca 25m² med 2 stoler og bord.  
Hotellet har levende musikk hver kveld og underholdning en gang i uken.

Priser

Prisen inkluderer: Fly Malaga t/r inkl  skatter og avgifter, buss tur/retur hotell,  overnatting i standardrom på hotellet inkl frokost og middag og stedlig representant.