Meld deg på nyhetsbrev
New York med sightseeing og juleshopping

Hele fem dager i New York med sightseeing og juleshopping i New York Førjulstiden er en tid der New York er utrolig vakker. De første julemarkedene åpner når vi er her. Skyskraperne tenner også julelys, og utenfor butikkvinduene på 5th Avenue daler snøfnugg. Vindusdekorasjonene er også rene kunstverk på denne tiden.

Program

Onsdag 21.11. Vi møtes på Gardermoen og flyr SAS til New York. Vi går igjennom immigration og finner bussen som kjører til hotellet vårt – Ameritana hotel, som ligger i en sidegate til Broadway midt mellom Central Park og Times Square. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter. Reiseleder vil være behjelpelig med å finne spisesteder. 
Torsdag 22.11. I dag er det den årlige Macy`s Thanksgiving Parade. Vi bor perfekt til. Paraden starter på Upper West Side ved Naturhistorisk museum og går Broadway ned til Macy`s hvor den avslutter kl. 12.00. Resten av dagen på egenhånd. 
Fredag 23.11. I dag skal vi få oppleve noe av New York, Midtown og Upper Manhattan. Der vi bl.a. finner severdigheter som Times Square, Rockefeller Center, Empire State Building og Central Park. Ettermiddagen til fri disposisjon. Denne fredagen er det også Black Friday med gode tilbud over hele byen. 

Lørdag 24.11. En guide møter oss på hotellet og tar oss med på en bussrundtur på Lower Manhattan med Chinatown, FN-hovedkvarteret, Wall Street, Brooklyn Bridge og Ground Zero på formiddagen. Ettermiddagen er fri til egne aktiviteter. 
Søndag 25.11. Formiddagen på egenhånd før vi kjører til flyplassen for innsjekk og flyreise. 
Mandag 26.11. Etter ruteplanen lander vi på Gardermoen kl. 08.20.  

Info

Avreisedato: 21. november 6 dager 
Pris pr. person kr. 14.500,- 

Tillegg for enkeltrom kr. 2.100,- 


 Prisen inkluderer: 
 flybill. Oslo – New York tur/retur inkl. skatter og avgifter 
 all transport iht. program 
 4 netter i New York inkl frokost
 2 halvdags utflukter i New York alle avgifter 
 reiseleder på hele turen