Meld deg på nyhetsbrev
Rødungstølen Høyfjellshotell

Helt siden Ola og Guri Lappegard ønsket de første gjestene velkommen i 1939 har ekte gjestfrihet gjennom personlig service, utmerket mat og hjemmekoselig atmosfære vært drivkraften for Rødungstøl Høyfjellshotell.
I dag er det andre, tredje og fjerde generasjon av samme familie som ønsker deg velkommen til ditt eget høyfjellseventyr. Området kan friste med milevis med merkede turstier.
  

Program

Mandag 24.09. Ankomst Rødungstølen Høyfjellshotell 
Tirsdag 25.09. Formiddagstur til Torpo Stavkyrkje og Stavkjyrkjemuseet. Hallingdal hadde opprinnelig syv stavkirker. I dag er Torpo stavkyrkje den eldste og eneste originale stavkirken som står igjen i dalen. Den er også den eldste bygningen i Hallingdal. Stavkirken ble oppført omkring 1160, og viet til St. Margareta. Det er legenden om hennes martyrium som pryder baldakinen med de kjente maleriene fra andre halvdel av 1200-tallet. Kirken ble bygget i Borgund-stil med hevet midtrom i skip. I 1880 ble koret revet. Resten av kirken skulle også rives, men Fortidsminneforeningen kjøpte skipet, slik at dette ble bevart. Maleriene representerer noe av den mest verdifulle mellomalder kunsten i Norge.  
Onsdag 26.09. Heldagstur til Eidfjord og Hardangerfjorden. De norske fjordene er kåret til et av verdens vakreste reisemål. I løpet av en dag kan du oppleve en av den fantastiske Hardangerfjorden. Se Vøringsfossen, Måbødalen og Eidfjord mens du nyter utsikten fra bussvinduet. 
Torsdag 27.09. Formiddagstur til Hallingdal museum. Hallingdal Museum fra 1899 er et av landets eldste friluftsmuseum. 29 antikvariske bygninger og 30000 gjenstander som representerer hele regionen. Museet har også permanent utstilling som viser natur og kultur i Halingdal. Muligheter for omvisning. 
Fredag 28.09. Etter frokost og utsjekk tar vi fatt på hjemveien.  

Info

Avreisedato: 24. september 5 dager 


 Pris pr. person: kr 6.290,- 
 Tillegg for enkeltrom: kr 1.080,-
 Prisen inkluderer:
 bussreisen 
 4 hotellovernattinger 
 4 frokoster 
 5 lunsjer 
 4 middager 
 program iht. beskrivelse 
 reiseleder